Privatflytning København

Pålidelig rådgivning og flytning

Mangler du et pålideligt flyttefirma til at stå for flytningen? Så lad de stærke vikinger hos Viking Flytteservice stå for det. Vi tilbyder at tage os af flytninger hos private på hele Sjælland, herunder i København og Nordsjælland. Vi kan tilbyde nedpakning, afhentning, sikker transport og udpakning. Har du spørgsmål vedrørende din flytning er du altid velkommen til at kontakte os. Vi guider dig igennem beslutningsprocessen uanset om du vælger os eller et andet flyttefirma.

Lad os stå for din privatflytning

At flytte er ofte en stor og stressende begivenhed for mange. Der er mange ting og detaljer at holde styr på, og det kan være nemt at miste overblikket. I sådanne tilfælde kan det give ro og tryghed at vide, at alle dine møbler og genstande er i sikre hænder, at de kommer sikkert frem til dit nye hjem, at der bliver taget hånd om dine ønsker, og at tidsfristen overholdes. Vi tager hånd om alle dele af flytningen og er med under hele processen. På den måde kan du bedre slappe af og fokusere på at etablere dig i din nye bolig.
Heldigvis har vi prøvet at flytte for private mange gange før. Vi går til opgaven med en stor portion dedikation, professionalisme og en masse erfaring.

Hør mere om hvad vi tilbyder

Kontakt os på tlf. 72727266 eller mail info@vikingflytteservice.dk for en uforpligtende snak om, hvordan vi kan hjælpe dig i din situation.