Erhvervsflytning København

Få hjælp til din erhvervsflytning

Skal du flytte til nyt erhvervsdomicil, og har du brug for at få tømt matriklen hurtigt og effektivt? Så kan Viking Flytteservice hjælpe. Vi tilbyder som flyttefirma erhvervsflytning for både store og små virksomheder, og vi har i årenes løb udført flytteopgaver for mange virksomheder. Vi påtager os alle slags aftaler. Derfor har vi erfaringen og ekspertisen, og vi ved, hvad opgaven kræver af tid og mandskab. Vi tilstræber altid at udføre opgaven hurtigt, effektivt og til tiden, så du som kunde kan koncentrere dig om at komme på plads på den nye adresse uden at skulle bekymre dig om alt det praktiske omkring en flytning. Vi hjælper med erhvervsflytning i hele København og Nordsjælland.

Kvalitets erhvervsflytning til billige priser

Når du bestiller erhvervsflytning hos os kan du roligt læne dig tilbage og slappe af. Din flytning er i sikre hænder. Vi har stort fokus på kvalitet, idet vi overholder aftaler, er omhyggelige med dit inventar, og tage særlige hensyn. Desuden gør vi det også til en billig pris, så det at flytte ikke bliver en bekostelig affære.

Få et uforpligtende tilbud

Kontakt os gerne for at få et uforpligtende tilbud på din flytning, og hør samtidig præcis hvordan vi kan hjælpe dig på tlf. 72727266 eller mail info@vikingflytteservice.dk.